De Russische PoppenSpeler (Crea's 2009)

Crea's 2009
Crea's 2009

Het groepje dat geen rol heeft in de avondvullende productie van 2009 zit ook niet stil, integendeel, die is met de hulp van Cor van Geffen , de professionele mimespeler uit Boxtel, bezig om een stukje in elkaar te zetten met mimespel.

 

Een uitdaging, zowel om een verhaaltje neer te zetten als wel om het lichamelijke aspect. Als we in de workshop met Cor zijn kunsten zien komt er toch dat onbehaaglijke gevoel van "waar zijn we aan begonnen". Toch is het geweldig leuk om met Cor te werken en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Duidelijk is is ook dat we nog veel moeten oefenen en nog eens oefenen maar het plezier wat we nu hebben is er niet minder om en het is ook goed om de wat stijve spieren los te krijgen.

 

Ons streven is om in september tijdens "Bokkesprongen" ons zelf te kunnen presenteren. Een impressie van een poppenspeler met zijn mooie poppen aan een touwtje. Hij wil indruk maken en misschien wel rijk worden. Toch kunnen de zaken anders gaan lopen dan dat je vooraf bedenkt.

 

Wij zullen er voor zorgen dat we er klaar voor zijn om voor jong en oud een leuke voorstelling te kunnen presenteren.

 

Bockesprongen 20 september 2009

Bockesprongen 2009
Bockesprongen 2009

Op 20 september 2009 traden we op tijdens het Bockesprongen festival in Boxtel.

We voerden het stukje "De Russische poppenspeler" tweemaal op bij de waterzuivering en driemaal op de Boxtelse markt.

 

Klik op nevenstaande foto om alle foto's van deze leuke happening te zien.

 

Enkele repetitie-foto's

Hieronder enkele foto's die een indruk geven van een repetitie van onze crea's als ze een workshop ondergaan van Cor van Geffen.

 

Klik op een foto om deze groter te tonen.

 

Repetities o.l.v. Lilian van Overbeek

In de daarop volgende periode is het crea-clubje enkele malen gecoached door Lilian van Overbeek, een professionele regisseuse. Hieronder enkele foto's van zo'n sessie.

 

Klik op een foto om deze groter weer te geven.