Dommeltheater groot succes!

Gisteren bouwen en vanmiddag de start van het Dommeltheater. Mooie middag op het water. Bedankt iedereen! De bouwers, de spelers maar zeker ook ons publiek 👍🏼

Kunst en cultuurweek

Gratis theaterworkshop op woensdag 20 september 2017 door Minke van Hoof! Van 19.45 tot ongeveer 22.30 uur ben je van harte welkom in Gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel.

Tot dan!

Zondag 24 september 2017

Derde editie van het Dommeltheater nog meer spektakel en Teejatergroep Orion vaart mee!!!!


NIETS IS WAT HET LIJKT

In 2017 is het 100 jaar geleden dat de Nederlandse kunststroming De Stijl werd opgericht. Kunstenaars die zich aansluiten bij De Stijl zoeken naar een totaal “nieuwe kunst”. Piet Mondriaan is voor alle De Stijl kunstenaars het grote voorbeeld. Op veel plaatsen in Nederland zul je in 2017 dan ook uitingen zien in het kader van “Mondriaan tot Dutch Design”.


Zo ook op 24 september 2017 in Boxtel, bij de derde editie van het Dommeltheater op de Dommel in het centrum van Boxtel.
De deelnemers aan Dommeltheater willen veel verder gaan dan “nieuwe kunst”. Zij zullen aan dit landelijke thema, dat vele twee- en driedimensionale uitingen kent, een extra dimensie toevoegen. Zij gaan het thema “Niets is wat het lijkt” uitwerken. De uitingen van kunst die zij over de Dommel zullen laten stromen, zullen veel emoties teweeg brengen. Toeschouwers zullen op het verkeerde been gezet worden met onverwachte, verrassende en hilarische effecten. Zij zullen daardoor ook tot nadenken aangezet worden, want zij zullen daarna geen enkele waarneming meer vertrouwen. Toch, “als je goed kijkt”, zul je zien dat “niets is, wat het lijkt”.

Gratis workshops!


woensdag 19 april 20.00 uur
woensdag 17 mei 20.00 uur
woensdag 24 mei 20.00 uur

Na 5 uitverkochte voorstellingen van Zeezicht gaan we ons weer voorbereiden op de produktie van het nieuwe seizoen.
In het voorjaar organiseren we openbare workshops, voor iedereen toegankelijk dus.
Tijdens de workshops komen allerlei aspecten van het toneelspelen aan bod zoals stemgebruik, beweging of improvisatie.
Een unieke gelegenheid om kennis te maken met theatermaken. De toegang is gratis en ervaring is niet vereist.

Op woensdag 19 april vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom opgemeenschapshuis de Orion in Lennisheuvel voor een workshop met theatermaakster Minke van Hoof.

Op 17 en 24 mei is het de beurt aan regisseur Rose-Marie Bedeaux voor twee inspirerende workshops.

Kom dus gewoon eens binnenlopen op een van deze avonden. Tot dan!